lauantai 17. joulukuuta 2016

Kohti uusia tuulia


Tuossa kyseisessä kuvassa näet isosiskoni sekä minut. Hymy huulissani on aitoa ja parasta. Sitä minä ja sinä tarvitsemme jokaiseen päiväämme. Näin synkkäisessä suomessa ja opiskelun maailmassa on ollut päiviä, kun tekisi mieli luovuttaa. Mutta elämääni on onneksi tullut monia ilonaiheita ajan varrella; joka sekuntti tulee lisää elämäniloa.

Meidän pitäisi listata asioita, joista nautimme. Listata asioita, joista meitä on kehuttu ja katsoessamme peiliin joka aamuin; voimme lukea niitä kehuja lävitse paperilta sekä sitten hymysuin astua kotiovesta ulos ihmisten ilmoille. Tämä kyseinen kuukausi on ollut minun kuukauteni. On tapahtunut vaikka mitä ihanaa, joista en ole kyllä kenellekkään kertonut, sillä joskus on hyvä pitää asioita sydämmessäsi.

Tein listan, johon panin kaikki ihanimmat asiat minusta; persoonnastani, ulkonäöstäni ja elämäntavoitteistani. Lista ei ole missään esillä; sillä tein listan omiin aivoihini. Eihän se kuulu kenellekkään, mitä ajattelemme itsestämme. Olemme kaikki tämän maailman sankareita. Meidän täytyy vain löytää se oikea puoli itsestämme. Ja oikealla puolella tarkoitan sitä, että koita tuoda esille se, mitä olet. Sinun ei tarvitse näyttää sitä muille ihmisille, mutta kunhan itse tiedät minkä arvoinen olet, niin kaikki on hyvin.

Sanon tämän vielä kerran,

Rakasta itseäsi. Unelmoi. Luo elämääsi tavoitteita.

<3; Talan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti