perjantai 4. marraskuuta 2016

IRTI
"Päästä irti. On helpompi päästää irti, kuin juuttua samaan pisteeseen loppuelämän." -Talan

Joidenkin on vaikea kuvitella päästää irti niistä asioista, joihin on juuttunut. Joillekkin on ongelma päästää irti läheisimmistä ystävistä, irtisanoutua tylsästä työpaikasta, ottaa haasteita vastaan pienistäkin arkielämän askareista. Mitä meille käy, jos juutumme samoihin asioihin loppuelämämme?

No emme osaa elää ja nauttia elämästämme, jos juutumme samaan ja samoihin asioihin. Mitä tehdä, jos ei uskolla päästää irti? --> Mieti muita positiivisia asioita elämässä. Mieti negatiivisia asioita nykyisistä asioista/asiasta, josta sinun pitäisi päästää irti.

Olen itse siinä vaiheessa elämää. Teinielämässä, että teen kaiken pakolla. En tee asioita siksi, että olisi hyväksi minulle. En tee asioita, koska tuottavat iloa minulle. Ainoat asiat, mitkä tuottavat iloa elämääni ovat sarjojen katsominen, syöminen, siivoaminen ja blogiin kirjoittaminen. Tahdon vaikuttaa ihmisten elämään todella positiivisella tavalla. Miksi? Koska minut on luotu sitä varten. Olen yläasteesta lähtien auttanut ystäviä sekä hyvissä että ei niin hyvissä asioissa.

Elämä ei todellakaan ole aina positiivisten asioiden luomista. Teemme töitä, jotta voisimme elää, jotta saisimme rahaa ja tehtyä asioita, joista nautimme. Opiskelemme, koska tahdomme kunnon tulevaisuuden itsellemme. Luomme sosiaalisiaverkostoja, koska haluamme kuulua johonkin sosiaaliseenverkostoon. Luodaan siis parempi tulevaisuus itsellemme ottamalla asiota positiivisella tavalla vastaan. Sinä lukija, mieti niitä ihania hetkiä. Kuvittele olevasti siellä lämpimässä maassa ja tee elämästäsi täydellinen hyväksymällä kaikki ei niin kivat asiat myös. Otetaan siis kaikesta irti ja nautitaan kaikesta.

Välillä on hyvä päästää tyhmistä mietteistä irti.

Love Talan Sharif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti