sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

ESPANJAN YMPÄRILOMA.
Lomaa ystävistä, lomaa koulujutuista, lomaa töistä ja lomaa kaikista tyhmistä ja pienistä stresseistä. Onko minulla näin viikon jälkeen ikävä kotia? ikävä suomea? ikävä ystäviä ja kaikkea muuta? Rehellisesti ei ole ikävä. Täällä on niin rentouttavaa etten tahtois mennä stressikuplaan takaisin.

Rutiiniini kuuluu; aamulla aikasin herätys, aamupalaa perheen kesken, perhe eristyy; jotkut menevät biitsille ja jotkut jäävät himaan laiskottelemaan aamupalan jälkeen ja ilta on aina huvittelua ja shoppailua. Täällä on kaikki hyvin ja aivan uskomattoman ihanaa väkeä! Minua on luultu monesti espanjalaiseksi ja ei se minua tietenkään haittaa :D Nauran aina vaan ja morjestan espanjaksi takaisin ja jatkan keskustelua englanniksi, sillon he tajuavat, että oho, ei tämä naikkonen ole espanjalainen. Ihanaa! 

Mitä sitten täällä lomalla duunailen? Missä paikoissa käymme? 

Ensinnäkin tulimme tänne Espanjaan perheen kesken. Lentomme laskeutui Madridiin ja siellä olimme muutaman yön. Vuokrasimme sitten sieltä auton ja ajoimme 6h, kunnes saavuimme Malagaan, toisin sanoin Mijasiin. Täällä aivan uskomattoman ihanassa paikassa olemme yhdeksän yötä ja eksymme sitten Valenciaan. Sieltä sitten matka jatkuu toiseen kaupunkiin ja sitten vielä lopuksi Barcelonaan ja sieltä sitten lento takaisin suomeen. Olemme siis yhteensä kolme viikkoa lomalla ja mua oikein jännittää. Olen niin varma, että tulen oppimaan espanjan kieltä edes jonkin  verran; nyttenkin osaan jotakin sanoa mm. tilata juomista ja ranskalaisia;) haha. 

Lopuksi tässä kuvahyökkäys Mijasin paikoista. Oikein ihanaa kesää ihanat! 
Love, Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti