maanantai 20. kesäkuuta 2016

KOHTI HEINÄKUUTA

HEINÄKUU,
HEINÄKUU ON KESÄLOMAN PARAS  KUUKAUSI

Kesäloman alkaessa minulla alkoi samantien työt vaatemyymälässä ja vapaina päivinä on kyllä tultu tehtyä vaikka mitä mukavaa ystävien kanssa sekä opiskeleminenkin on mahtunut hyvin kalenteriin. Tavoitteena on ollut, että nytten opiskelisin mahdollisimman hyvin, niin heinäkuussa, kun menen reissaamaan, niin ei tarvitse murehtia kouluasioista. Ja tämän tulen kyllä ehdottomasti toteuttamaan!


VIIHTYVYYS

En valita lainkaan. Vaikka tässä on tullut töitäkin tehtyä, niin olen silti päässyt nauttimaan hyvistä kesäisistä säistä, mitkä on nyt lähiaikoina ollut naurattavan vähissä. Mutta asummehan suomessa ja joka tarkoittaa sitä, että hyvät kelit alkavat yleensä vasta heinäkuussa.

ODOTAN

Eniten autoreissailuamme. Kerron siitä sitten lisää, kun olemme perillä ja kerron sitten myös tarkemmin, mitä on suunnitelmissa jne. Heinäkuun reissun jälkeen odottelen festareita ja koulun alkua. Koulun alkua vain siksi, koska tahdon saada kirjoitukset pois alta ja ehkä saada vihdoin sen lakin päähäni ja jatkaa kohti uusia haasteita. 

Elän nyt silti hetkessä ja pian kuulette minusta lisää kuvien kera. Ihanaa kesää <3 

Love, Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti