torstai 12. toukokuuta 2016

RUSKETUS KUNTOON


Kuinka ruskettua helposti?

Tuo kysymys saattaapi olla todella monen henkilön päässä ja varsinkin sellaisten, joiden on vaikea ruskettua. Rusketus on kaunista, mutta myös todella vaarallista ja siksi auringon ottoa kannattaa miettiä astetta tiukemmin. Itse en ole muutenkaan mikään vitivalkoinen vain pikkemminkin kellertävä, niin rusketun todella helposti, mutta myös palan helposti.  Rutiinini on seuraavanlainen ja tosiaan kannattaa huomioida se, etten ole suomalainen..

1.PUHTAUS

Puhtaudella en tarkoita sitä, että sinun tulee käydä suihkussa ja pestä tukka ja kroppa huolellisesti. Vaan tällä tarkoitan sitä, että älä missään nimessä altistu auringolle siten, että sinulla on meikkiä kasvoillasi. Se on todella epähygienistä eli finnejä pursuu etkä nyt tietenkään rusketu, vaikka väitetään, että voi ruskettua. Hyi. 

Pese mieluiten meikit ihan omilla päivittäisillä tuotteilla ja ota meikittä aurinkoa. Hälläväliä miltä näytät, kun tulet olemaan muutenkin päivän päätteeksi ihan soijassa, kun olet altistunut auringolle. 

2.RASVA

Aurinkorasva on ehdottomasti tärkein asia, jonka tarvitset! Et varmaan tahdo palaa tosi pahasti tai saada ihosyöpää. En minä ainakaan :D Rasvaa ainakin aluksi ja sitten kun tuntuu siltä, niin paa lisää. Kaupoissa myydään -aurinkorasvaa, joka on tehty porkkanasta, mutta suojaa myös tosi hyvin. Ja siis jos et tiennyt, niin porkkanaa kuin syö, niin saat väriä pintaan paremmin.

3.VESI

Olen aikamoisen bakteeripelkuri joissakin asioissa muun muassa kun ottaa aurinkoa, niin tulet olemaan todella soijassa ja varsinkin kasvoiltasi, joten finnitkin ja muut epäpuhtaudet syntyvät nopeaa vauhtia. Siksi pesen todella usein kylmällä vedellä kasvoni. Joskus jopa 20 minuutin välein. Ja aivan, kyllä te rusketutte jopa paremmin, kun pesette kasvonne.

Siinä ovat minun rutiinini, mutta olen myös kuullut, että esimerkiksi kun panee vauvaölyä tai olutta iholle, niin ruskettuu kuulemma nopsaa :D En kyllä vauvaölyä suosittele, sillä se ei ole hyväksi iholle, mutta kaikenlaista ne ihmiset tekevät rusketuksen eteen. 

Oikein turvallista ja ihanaa kesän odottelua teille ihanuuksille! :)

Love Talan Sharif 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti