sunnuntai 8. toukokuuta 2016

ONNELLISUUSONNELLISUUS
Sitä ei ole helppoa saavuttaa,
Sen voi menettää hetkessä,
Joskus jopa ajatus onnellisuudesta, voi saada kyynelet valuamaan...

On hetkiä, jolloin en ole itsekään onnellinen. On hetkiä, jolloin ajattelen olevani epäonnekas elänän suhtein ja että kaikki on turhaa, mutta sitten mietin tulevaisuuttani. Mietin perhettäni ja ystäviäni, jotka ovat olleet aina kaikessa tukenani. Miksi emme jakaisi onnellisuutta muidenkin kesken? Näin teimme tänään äitienpäivänä.

Kyseinen kuva kertoo hetkestä, jolloin olimme piknikillä perheen kesken, pidin käsissäni meidän lasten lahjaa vanhemmillemme (tosiaan iskällä ensi viikolla synttärit, niin samalla vietimme niitäkin), isosisko oli kameran toisella puolella kuvaamassa tätä kaunista hetkeä, vanhemmat katsovat meidän teettämää taulua hymy suin. Tuolloin näin aitoa onnellisuutta. Onnellisuutta, jota tahdon nähdä nyt ja aina tulevaisuudessakin. Haluan kokea onnellisuutta vielä monta monta vuotta perheeni kanssa. 


Toinen haaste uudelle viikolle;

Jaa rakkautta muiden kanssa. Jaa onnellisuutta muiden kanssa. Aiemmin puhuin kehumisesta, mutta nytten voit jakaa onnellisuutta muille ja muiden kanssa ylipäänsä jopa siten, että teet jotakin muun muassa hymyilemällä. 

Elämme hetkeä, jossa maapallo, maa ei ole vain maapallo ja maa. Elämme hetkessä, jossa on todella paljon murheita ja synkkää. Miksi emme tekisi tästä pienin elein parempaa? :)

Hyvää tulevaa viikkoa! 

Love Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti