sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

SANTAHAMINA


Tämä nainen kävi lukion turvakurssilla Santahaminassa!
Olin koko viikonlopun perjantai aamupäivästä sunnuntai päivään saakka. Pääsin kokea vaikka mitä jännää. Meitä koulutettiin yhtälailla kuin armeijassa olevia sotilaita. Muun muassa en ole koskaan aiemmin teltaillut, herännyt siihen, että oven ulkopuolella karjutaan ennen klo 06.00, että 10 minuuttia valmistua. En ole koskaan aiemmin kokenut sitä, että juostaan ja kävellään yhdessä jengissä eikä saa samalla puhua kun kävelee... Pääsin kokea vaikka mitä.

Tämä kurssi oli aikamoisen upea ja suosittelen kaikille lukiolaisille! Näitä järjestetään Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa eli siis Pk-seuduilla. Tämä lyhkänen reissu Santiksessa kasvatti mua huimasti, vaikka tosiaan olimme vain kaksi yötä siellä. Aloin jopa miettimään, että mitä jos menisin kokeilee. Aluksi sen 45pv ja jossen kykene siihen, lopettaisin samantien. Minun täytää ajatella asiaa, mutta turvakurssi oli kaiken sen kärsimyksen arvonen.

Jätin myös hakemuksen ensi vuodeksi sinne eli olisin apukouluttaja, jeij! Nähdään sitten ensi vuoden puolella Santiksessa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti