lauantai 19. maaliskuuta 2016

POSITIVE VIBES


Niin kuin postaukseni otsikossakin lukee "Positive vibes", niin aiheenani on tällä kertaa positiivisten asioiden luominen ja ajatteleminen.
Näin kevään tullessa on hyvä alottaa kaikki ns puhtaalta pöydältä. Heittää stressit taakseen, kehittää positiivisia asioita kaikesta ja nauttia pienimmistäkin hetkistä muun muassa siitä, että nukut 5 minuuttia enemmän kuin normaalisti.
Aloitin viikon ylioppilaskirjoituksilla ja loppuviikko oli täyttä positiivisuutta. Päätin, että teen kaikkea niitä asioita, joita en normaalisti tekisi. Instagramtililleni (Talansharif) olen julkaissut erilaisia kuvia. Olen kirjoittanut pidempiä kuvatekstejä kuvieni alle, jota en siis yleensä tee. Ensimmäinen juttu, josta kerron on piirtämäni ja maalaamani taideteos. Se näkyy Instagramissa ja kuvatekstinä kirjoitin ;
" Päivän opetus; tee kaikkea vitun siistii mielen mukaan. Tee kaikkii niit asioit, jois oot oikeesti vitun paska. Oon aikamoisen paska "taitelija", mut sanoin fuck it ja tein talanin taideteoksen eli blingblingin kera ja "poron" näkönen kirahvi kaiken kuuraa. Nauti"
Näin aluksi anteeksi kielenkäyttöni kuvatekstissäni, mutta kaikki pitää paikkaansa. Yhteensä nelisen tuntia piirtelin, maalailin ja kumittelin asioita. Olin nelisen tuntia taitelija, josta nautin huimasti. Pääsin purkaa tunteitani ja fiilistäni piirustukseen, jonka siis laitoin lopuksi lojuamaan kaappiini, tavaroideni sekaan. Pointtina on se, ettei kukaan ole taitelija, kukaan ei ole paras. Nauti kaikesta mitä teet, sillä sinä olet paras! :)
Toinen kuva, jonka julkaisin, niin sen kuvakommenttissa lukee;
"Mun perjantai näyttää tältä mun silmissä. Taivaalliselta ja valoisalta, eikä kukaan räkänokka pysty pilata sitä."
Kuvana oli viime reissultani otettu lentokoneesta otettu kuva, jossa näkyy pilviä ja auringonlasku. Se on siis aika romanttinen ja huikea kuva. Älä siis anna minkään asian lannistaa sinun päivääsi. Jos annat itsellesi sellaisen määräyksen, että juuri tästä päivästä tulee paras. Niin siitä tulee paras!
Ole positiivinen. Tee niin kuin minäkin teen. Nauti hetkestä ja elämästä.
Love Talan Caroline Sharif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti