torstai 31. maaliskuuta 2016

Kesä 2016 suunnitelmia/ I DARE YOU


Kesä kolkuttaa kohti ovea ja on aika tehdä suurenmoisia ja ikimuistoisia suunnitelmia kesäksi. Viime kesä meni minun osaltani "go with the flow" fiiliksellä, mutta tänä kesänä tahtoisin tehdä kaikkia niitä asioita, joita en olisi koskaan uskovani tekeväni ja siksi aloin jo suunnitelemaan näitä "suurenmoisia" suunnitelmia.

I DARE YOU.....

Ota puhelimesi muistio käyttöön, ja kirjoita siihen kaikkia huvittavia juttuja, joita tahtoisit kokeilla. Omastani listastani löytyy muun muassa seuraavanlaisia asioita; käy joka aamu lenkillä ja samalla ottamassa aurinkoa lähirannalla, ole useimmin terdellä, nauti kesäillasta kaupungin kallioilla löhöilemässä yksin tai kavereiden kanssa, kiipeile kallioon, hyppää kalliolta mereen, pyöri metsässä useimmin, juokse aamulenkki kaivopuistossa (vaikka se onkin tosi kaukana) sekä ole useimmin sekä aurinkolahen rannalla että hietalahden rannalla...

Nämä asiat tuovat vain intoa lomaan ja sen odottamiseen. On minulla myös 3vk mittainen autoreissailu edessä Espanjassa, mutta siitä sitten lisää, kun olen paikan päällä. Ajattelin pitää silloin joka toinen päivä päiväkirjaa täällä blogin puolella, jotta saatte tietää mitä kaikkea kivaa teen siellä. :)

Hyvää loppuviikkoa ihanat ja loman odotusta! Pus.

Love Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti