perjantai 29. tammikuuta 2016

Avoimien ovien muotinäytös 2016


Pääsin ensimmäistä kertaa suunnittelemaan muotinäytöstä alusta loppuun sekä minut valittiin projektipäälliköksi. Tosiaan koin stressiä, itkua ja fiilistä, että tästä ei tule mitään. Nostin itteni kaiken dramaattisesta ajattelusta ja päätin, että tästä muotinäytöksestä tulee huikea vain ja ainoastaan, jos tahdon niin!!

Kaikkea tukea sain luokkalaisilta ja jokainen teki oman osuutensa. Näin jälkeen päin kuin ajattelee, niin ihan turhaan stressailtiin joka koulupäivä ja ajattelimme negatiivisia asioita, sillä saatiin muotinäytöksestä kehuja sekä oppilailta että opettajilta.

"Tämä oppilaitten järjestämä muotinäytös oli niin paljon parempi kuin viime vuotinen." Sanoi yksi oppilas Stadin ammattiopistossa.
Kehut ovat postiivisia asioita ja annoimme itsestämme todella hyvän kuvan oppilaille ja opettajille ja varsinkin siksi, sillä olemme viimeisen vuoden opiskelijoita. Tätä oli todella ihanaa järjestää ja uskon, että kykenisin tekeemään tätä vielä lisää. Projektipäällikköllisyys työ on juuri minulle tarkoitettu.

" Todella hyviä ja meneviä musiikkeja soi."Sanoi yksi Stadin ammattiopiston opiskelija

Musiikki on aina tärkeätä ja suuri osa koko näytöksestä. Menevä musiikki menee sydämmeen ja tuo iloa sekä malleille että katsojille. 


Love Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti