lauantai 5. syyskuuta 2015

AUTUMN FASHION 2015SYKSY 2015

Suomen syksy tuo tullessaan sadetta, pimeyttä, kylmyyttä ja ihania värejä. Puun lehdet putoavat, mutta muoti se vain kukoistaa kauniimmin kuin koskaan!
Syksyllä voimme panostaa vaatteisiimme kaikin puolin. Paksu neule ylle, nahkahousut päälle, olkalaukku olalle ja tennarit ylle ja sitten menoksi. 

Alle paan muutamia kuvia, joista kerron vielä lisää. Kuvia olen ottanut www.pinteres.com sivustosta.

Nahkahousut


Mustat farkut ovat kaikkien luottofarkut, mutta joskus vaihtelu virkistää jokaisen mieltä. Musta on silti sellainen väri, jota ilomielin käytetään, niin miksi et alkaisi tykästymään mustiin nahkahousuihin? Vinkki; Bikbokista löytyy nätit ja aika istuvat mustat että harmaat nahkahousut.
Asuvinkki; nahkafarkut sopivat juhliin että arkipäiviin. 

Hattu


Lierihattu on oiva tapa pelastaa hiukset sateiselta päivältä. Jos ei pipoa tykkää käyttää, niin lierihattu tuo tyylikkyyttä asukokonaisuuteen. Vinkki; h&m löytyy samantapasia hattuja vain 20 eurolla.
Asuvinkki; Käyttäisin syksyiseen päivään lierihattua aikalailla samalla tavalla kuin kuvassa. Löysä neule, nahkatakki, farkut ja saappaat.

Värikäs laukku


Synkkään asukokonaisuuteen sopii aina kirkas ja huomioon herättävä laukku. Ei ehkä suosittua suomessa, mutta uber tyylikästä. Asuvinkki; Juhliinko menossa ja mustat/tummaat vaatteet on mieluiten päällä? Miksi ei toisi vähän värikästä peliin. Pieni tummanpunanen olkalaukku ja punaset huulet. Ne olisivat täydelliset nättiin mekkoosi. Korkokengät sitten mieluiten mustat, jos huulet ja laukku ovat saman väriset. 

Love, Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti