torstai 27. elokuuta 2015

Kauneus katsojan silmissäJokaisella meillä iästä riippumatta on joitankin "virheitä", joista emme pidä ja joista haluaisimme päästä eroon. Vaikka jonkin mielestä se saattaisi olla kaunista, me silti vihaamme niitä. Otan itse esimerkiksi minun lyhyet jalat.

Olen 18- vuotias ja kärsinyt koko elämäni ajan lyhyen pituisista jaloista ja kärsinnyt siitä, kun olen todella lyhyt. Nyt lähipäivinä olen pituuttanu arvostanut, vaikka saatan saada negatiivista kommenttia sieltä ja täältä. Mutta ketä varten meidän täytyy näyttää hyvältä? Me emme pue tai meikkaa siksi, että muut hyväksyisivät meidät. Me teemme kaiken sen mitä teemme, jotta me tuntisimme itse hyviltä itsemme vuoksi. 

Postauksen kuva liittyy oikein hyvin tähän sekä otsikko. Eli kauneus on katsojan silmissä. Tuota kyseistä sanontaa kuulemme aina. Mutta oletteko miettineet sitä tarkemmin?

Parhaalla ystävälläni on todella kauniit, oranssit pisamat nenän ja poskien päällä. Mutta hän ei pidä niistä ja peittää ne kaikilla mahdollisimmilla tavoilla esim. laittamalla paljon meikkiä pisamien päälle. 

Olimme yksi ilta todella hellällä päällä ja avauduimme toisillemme ja kehuimme toisiamme sekä puhuimme siitä, mitä muuttaisimme toisistamme. Kaikki ne, mitä hän sanoi minusta ovat sellaisia, joista en ite pahemmin pidä ja kaikki ne, mitkä minä sanoin hänelle, olivat sellaisia joista hän ei pitänyt. 

Eli onko tässäkin tilanteessa kauneis katsojan silmissä? ON!

Olemme sokeita ja emme näe niitä hyviä ja kauniita puolia ulkonäössämme. Katsome itseämme peilistä joka päivä ja siksi kyllästymme ulkonäköömme. Mutta entä jos alettaisiin arvostaa itseämme ja jos alettaisiin kehua ystäviemmä enemmän?

Tästä lähtien aion kehua ystäviäni ainakin kerran päivässä. Kehuminen saattaa pelastaa päivän.

Love, Talan Sharif 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti