keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tärkein ateria päivässä


"Aamupala on päivän tärkein ateria."- Tuota lausetta kuulemme koulussa, vanhemmiltamme sekä terveysasemista, mutta syökö nuoret kuitenkaan joka päivä aamupalansa hyvin? Syökö nuoret arkipäivinä, kun useat muutenkin laiskottelevat ja menevät kiiressään kouluun klo 08.00 aamulla?

Luulen, että monet nuorukaiset eivät panosta aamupalaansa varsinkaan koulupäivinä ja viikonloppuisinki sekä lomapäivinä esim. kesälomalla heräävät myöhään ja aamupalalla ei ole enään mitään merkitystä.  Aamupalan tarkoitus on se, että se täyttäisi sinut heti aamusta, eli mieluiten aamupalaa kannattaa syödä jo 08.00-10.00 välisenä aikana. 

Itse olen aamuvirkkuja ja muutenkin rakastan tehdä kunnon aamupalaa ja nauttia sen syömisestä. Aamupalaani ei kuulu vain muutama voileipä ja mehu. Vaan syön yleensä raikkaita hedelmiä, syön joko puuroa, ruisleipiä, kananmunia yms.. Riippuu kyllä ihan päivästä ja millä fiiliksellä olen.

Postaukseni tarkoituksena on se, että ymmärätäisitte aamupalan tärkeyden ja ette jättäisi sitä väliin mistään hinnasta. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti