keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

HUONOT SÄÄT MASENTAVIA


Täällä suomessa kun kumminkin asumme, emme voi olettaa, että kesäkuussa oisi uber lämmintä, saataisin väriä pintaan ja voisimme nauttia auringon lämmöstä. Me emme voi kuitenkaan heti masentua, jos säät eivät ole ihailtavia. No tosin on helppo sanoa nuo kaikki, mutta luultavasti myös vaikea toteuttaa. 
Kerron tähän perään, miten itse koitan nauttia jokaisesta päivästä kun kesälomaa vietän ja vaikka ei olisikaan niitä +19 asteisia päiviä ;

1.Nousen sängystä oikealla jalalla, enkä heti sellaisella asenteella "Voi vit**, kun taas niin masentava sää." Herään pikemminkin sellasella asenteella, että ihanaa! Voi mennä näkee ystäviä kauppakeskukseen. 

2.Puen kesäisiä vaatteita, enkä niitä syksyisiä. Tällä meinaan sitä, että vaikka oisiki kuinka kakka sää, puen silti vaikka mekon ja ballerinat ja jotta pysyisin lämpimänä puen paksun neuleen ylle.

Pukeutuminen on oikeasti yksi suuri osa sitä masennuksen osuutta näin kesällä. Jos pukee kesällä kesävaatteita ylle, tulee se sellainen Summer- fiilis.

3.Mietin joka päivä tai koitan ainakin miettiä mahdollisimman joka päivä positiivisesti. Ja sitä, että piru vieköön nyttenhän on kuuluisa ja odotettu 
KESÄLOMA! -TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti