lauantai 30. toukokuuta 2015

FINALLY ABI


HYVIÄ UUTISIA!

Tämä nainen pääsi ihan ok todistuksilla ja toki kaikista kursseista (onneksi) pääsin läpi ja kesäloman jälkee on ABIVUOSI!! Tosin aion kaksoistutkinnon pitkittää puolen vuoden, eli suoritan sen neljässä vuodessa. Valmistun vasta 2017 keväällä, mutta ei se mitään. Pääsen ainakin ensi keväällä juhlii kavereitten ylppäreitä.

Mutta niin tänä aamuna kuulin ystävältäni, että sain ammattikouluni puolelta hyvä oppilas-stipendin! Eikä, ihanaa! Toisaalta vaikka itse sanonkin, olen sen antsaissut. Sillä ammattikoulussa teen kaiken ajallaan ja olen ollut aina paikalla ja panostan tunneilla, sillä ammatista kumminkin pidän. Opettajat jopa tykkävät minusta, hah. Onneksi sain jommasta kummasta oppikouluistani jonkin näköisen stipendin muistoksi. 

Oikee jännittää tämä tuleva abivuosi, kun tulee olemaan niin kiireistä että paljon tapahtumia näin koululaisten kesken yms.
No mutta mennäänpä suoraan asiaa. Torstaina päädyttiin tyttöjen kanssa juhlimaan treffailun merkeissä koeviikon loppumista. Mekko Mango/ Neule Veromoda/ Kengät Mango/ Laukku Guess/ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti