lauantai 14. helmikuuta 2015

Wanhat 2015


Kun lukion alotin ja näin kuinka kauniita kakkosluokalla olevat prinsessat olivat innoistuin hurjasti! Eilen oli meidän wanhat helsingin kielilukiossa ja voi vitsi kuinka kivaa meillä oli!
Tosiaan se oli todella stressaavaa sillä mietimme vain, että entä, jos teemme jotakin väärin vanhempiemme edessä... Onneksi kun pääsimme juhlasaliin, kaikkien hermostuneet ilmeet muuttuivat iloisimmiksi ja pidimme hauskaa ja kaikki meni nappiin.

Huikeeta tosin oli se, kun pääsin niin halvalla. Tanssijoilla on tapana vuokrata huippukalliit mekot 100-200e maksavia, käyvät kampaajalla eikä heidän huikset välttämättä onnistu niin kuin tahtovat ja siinäkin menee 40-50e. Entä kuinka halvalla minä pääsin?
: No tein mekon itse ja kankaat kun ostin Virosta maksoi noin 40-50e, laivareissuun meni vain 20e sekä hiuspantaan meni 17e. Siskoni teki minulle kampauksen, eli pääsin ilmatteeksi senkin osalta ja kynnet kasvatin ja lakkasin itse. 

Minusta se on aivan turhaa, että täytyy wanhojen varten tuhlata monia satoja euroja vaan siksi kun wanhojentansseissa täytyy olla parhaimman näköinen. Tosiaan halvemmallakin pääsee kun ajattelee järjellä. :)

Entä mitä oli parasta?

Tosiaan parasta oli se, kun kaikki saimme olla päivän prinsessoita, pidimme hauskaa ja pääsimme tanssimaan perheillemme ja ystävillemme. 

Entä mitä oli ärsyttävintä?

Prinsessapuvut. Ei ollut tilaa tanssai, sillä meidän koulun sali oli todella pieni, niin tanssilattia oli todella ahdas.


Nytten pääsen vihdoin esittelemään tekemääni prinsessamekkoa. Rakkaat lukijat, minä tein ammattikoulussani wanhojenmekkoni ja onneksi se onnistui juuri sillä tavalla kuin sen halusinki. :)LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti