maanantai 23. helmikuuta 2015

Fashion lover


Ammattikouluissa on työssäoppimiskursseja, kun mennään töihin yhdeksi jaksoksi (2kk) oppimaan ja töihin. Minun ammatissani on kaksi työssäoppimiskurssia. Ensinmäinen on ompelun perusosaamista eli mennään ompelimoon töihin ja oppimaan, sitten toinen on asiakaspalvelua (asiakaspalveluun liittyy asiakkaitten kanssa toimiminen, mittaaminen yms.)

Tällä hetkellä itse olen työssäoppimassa Suomen pukuvuokraamossa (Fredrikinkatu 57). Siellä olen päässyt tekemään vaikka mitä liittyen juhlapukuihin ja oppinut uusista asioista, joista en ole aiemmin koulussa oppinut. Työssäoppimessa on se parasta, kun oppii uusia asioita ja kokee sen miltä tuntuisi olla töissä ompelimossa ja miten suhtautua vaativiin asiakkaisiin. 

Nytten esittelen teille, mitä olen tällä hetkellä tehnyt:

- Eräs häämekko oli niin tylsä, niin sitä haluttiin muokata, jotta myytäisiin kyseinen häämekko eikä heitettäis sitä keräykseen, joten päätimme ommella mekon yläkappaleeseen pitsiä. Pitsit leikattiin pieniksi paloiksi (alhaalla kuva), ja ompelin ne mekkoon käsin kiinni. Se oli raskasta ja tarkkaa hommaa, mutta lopputulos on täydellinen!

 Alku:


Lopputulos:


 LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti