sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Wedding planning day


Vietimme lauantai- iltaamme hyvissä ja rauhallisissa merkeissä. Siskoni piti "wedding planning day- istujaiset". Tosiaan söimme siskoni tekemää kurdilaista perinneruokaa, herkuttelimme leivonnaisia ja nautimme vain hyvästä seurasta.

Itse olin sisustamssa  ja suunnittelemassa iltaa, ja vietin iltaa heidän kanssaan vain muutaman tunnin, sillä menin toiselle sisarelleni opiskelemaan lukion koeviikkoa varten. Todella stressaavaa nämä koeviikkoot, kun lomatkin ovat olleet edessä, niin koulussa opitut asiat ovat unohtuneet ja nyt pitäisi vain pänttäillä ja pänttäillä. Onneksi koeviikon jälkeen menen työssäoppimaan Fredrikinkadulla sijaitsevaan -Suomen pukuvuokraamoon, ompelimoon. Pääsen sinne oppimaan uusia asioita ja nauttimaan hyvien työkavereitten seurasta. 

Tästä lähden sitten opiskelunpariin. Minusta tulee kuulumaan jälleen koeviikon jälkeen. 

// We spend our saturday night with girls because my sister had a wedding planning day. But I wasn't there so late because I had to go study to my exams week. It is so stressing because before the exam week we had holidays and stuff like that so I don't remember the things that I learned at school. 


LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti