tiistai 21. lokakuuta 2014

FABRIC PARADISEAmmattikoulun puolella teemme lukion wanhojen vuoksi prinsessamekot itsellemme. Olen jo suunnitellut millaisen teen ja päädyin minun muutaman hyvien kavereitten/ luokkalaisten kanssa Tallinnaan kangasostoksille. Yksi kavereistani on Virolainen, niin hän tiesi kaikki hyvät kangaskaupat.

Päädyimme aluksi taksilla isoon kangaskauppaan, jossa oli 70% alennus, sillä se kyseinen myymälä paloi tässä lähiaikoina. Siis en osaa sanoin kuvailla kuinka iloinen olin kun astuin jalallani kauppaan. Joka puolella kangasrullia ja ne kangasrullat oltiin pantu väriryhmittäin! Siis suoraan sanottuna tunsin olevani kangas paratiisissa, jos noin voi edes sanoa. Heh.

Ostin halvalla kankaita ja 21.30 olimme jo Helsingissä. Päivä oli kaiken kaikkiaan todella rankka mutta täydellinen! Toivon mukaan päädyn vielä Tallinnaan shoppailemaan kankaita lisää. Onhan se hyvä, että niitä kangaspaloja kotona löytyisi kaapin pohjalta siltä varalta, jos jonain päivänä hyvin tylsiistyneenä tahtoisin ommella itselleni uusia kuteita.

                                                                LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti