tiistai 16. syyskuuta 2014

SUNSET
Voiko mukavemmin viikko mennä, kuin viettää koko päivä perheen kanssa shoppailen ja ilta vietetty maailman parhaimpien isosiskojen kanssa kotona, kävelyllä ja kaffella tietysti, joka kuuluu mun tavallisiin arkipäiviin. Ei oikeasti ole pahemmin ollut aikaa vain olla perheen kanssa ja avautua kaikesta, mitä tuleekin mieleen... Näitä aikoja on tosiaan ikävöity.

En tosiaankaan usko olevani ainoa henkilö, joka on huomannut älypuhelimien vievän kaiken ajan. Me ihmiset datailemme nykyään julkisilla paikoilla, perheen edessä, kavereitten kanssa ja kaikkialla. Miksi emme hetkeksi jätä puheliemme nurkkaan ja katsota maailmaa.. Oikeasti, maailma on mennyt niin paljon huonompaan suuntaan näitten älypuhelimien takia. Itsekki päätin jättää puhelimen sivuun ja vietin päivän perheeni kanssa. Suosittelisin sitä teillekkin, ja tulette huomaamaan, että elämä on valoisaa.

Vai, olenko väärässä?kaulahuivi Bik Bok/ jakkutakki h&m/ nahkafarkut gina tricot/ neulospusero gina tricot/ kengät dinskoo/ kello Tommy hilfiger                                                               
                                                                        LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti