torstai 25. syyskuuta 2014

GOD MORGON!

"GOD MORGON", mennäänpäs ihan postauksen otsikon mukaan. Päivä on tähän saakka ollut sateinen ja kylmä,mutta miksi ihmeessä pilata syksyisen romanttisen tunnelman. Tosiaan minun mielestäni syksyllä voi pukeutua niin ihaniin vaatteisiin/kerrospukeutua ja syksyn värisävyt ovat mainiot! Itse pukeuduin tänään pastelli sävyiseen asukokonaisuuteen sekä uusi nahkalaukku hartiolla. Gina tricotin vuoden vanhat boyfriend- farkut sopivat mainiosti h&m ostettuun paljettitoppiin sekä vaalean/ruskean sävyisen jakkutakin kanssa.

Itse en koruja paljoankaan käytä, jossei lasketa kelloja sekä helliä ja pieniä hopeisia kaulakoruja, niin asukokonaisuuden tuo esille korkokengät ja laukku. Ostin juuri Stockmannilta uuden Global-  merkkisen nahkalaukun, mikä tuleen toimeen vaikka minkä asukokonaisuuden kanssa. Pidän uudesta laukustani todella paljon, sillä se on tyylikäs ja sopii tyyliini.


Korkokengät Spirit/ Boyfriend farkut Gina tricot/ Paljettitoppi H&M/ jakkutakki ulkomailta/ Laukku GLOBAL/ Kello Tommy Hilfiger/ kaulakorut Gina tricot/ sormukset H&M
 
Myös koulupäiväni oli hyvin lyhyt ja mielenkiintoinen. Pääsin jo klo 12.00 ja siitä lähtien olen makoillut kotona lämpimässä sängyssä ja juonut minun lemppari lattea. Voispa kaikki arkipäivät mennä näin rennosti, hah.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti