keskiviikko 24. syyskuuta 2014

AUTUMN FASHION


Mitä syksynmuodissa täytyy muistaa ja miten pukeutuisi tyylikkäästi, mutta samalla hyvin lämpimästi jotta ei tulisi kipeeksi tai jäätyisi odotellessaan bussia bussipysäkillä. Miten sinä itse pukeudut syksyllä? Tykkäätkös pukeutua vain lämpimiin vaatteisiin ja hälläväliä miltä näytät, vai kiinnitätkö tosiaan huomiota lämpimänvaatetuksen kanssa ulkonäköön?
 Syksyn värit osaavat vaihdella todella paljon. Yleensä tummat sekä ruskean eri sävyt ovat ykkös vaihtoehtoja jokaisella muotitietoisella henkilöllä. Tosin tänä vuonna kaikki hellät värit ovat in, mutta eivät tosiaan ihan pastilli värejä ole. Kun ruskean erisävyjä sekoittaa toisiinsa, niin asukokonaisuus näyttää huikealta, tosin sekin on vaikeata. Täytyy osata sekoittaa oikeat ruskean sävyt toisiinsa. Kaikilta se ei todellakaan onnistu, ei välttämättä aina minultakaan.

Sekä jokaisen kaapinpohjalta löytyy syksyvaatteista villa/ neulos puseroita, mitkä tosiaan lämmittävät aivan huikean paljon. On ihanaa kun voi mustien farkkujen kanssa panna ihanan lämpösen villapuseron ja kun panee vielä nahkatakin sekä huivin kerän päälle niin pysyy lämpimänä syksyn keleiltä.

Kaikki turkistakit yms. ovat tänä vuonna muodissa sekä kaikki villatakit ovat tänä vuonna in ja jos kiinnittää huomiota kaupoissa esim. h&m osastoista löytyy kaiken mallisia villatakkeja. Itse olen tosiaan ihastunut h&m lastenosastolta olevaa takkiin, sen kyllä aijon tässä piakkoin talvitakiksi hankkia.  Oletteko jo itse takkia löytänyt?

Kuvat: www.pinterest.comLOVE TS
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti