sunnuntai 17. elokuuta 2014

Weekend Festival 2014

Tänä kesänä ei ole tullut festareilla käytyä, sillä ollut ulkomaan reissuja, kesäduunia sekä muita pieniä matkoja viroon ja eri kaupunkeihin ihan täällä suomessa. Lauantai aamulla päähäni iski,että miksi en menisi kesän viimeisiin festareille nauttimaan hyvästä seurasta ja hyvästä meininkistä. No niin taisin tehdä ja sain melkein heti liput hankittua. Vietin aivan täydellisen illan/yön ja oli ihanaa nähdä vanhoja tuttuja ala-asteelta sekä yläasteelta, joitten kanssa ei ole nyt ollut valitettavasti mitenkään tekemisessä.



 Parasta tosiaan oli vasta sillon, kun alkoi pimenee. Ja tosiaan tuollaisilla festareilla on tosi kivaa mennä pienellä kaveriporukalla, sillä itse menin aika isolla kaveriporukalla ja kadotettiin toisemme koko ajan. Sekä hah, ei tuollaisilla festareilla poikaystävää tarvitse, kun voi pyytää kaikilta äijiltä, että voisikohan he nostaa minut olkapäille ja tosi monesti pääsin. :)



Tuntemattoman äijän olkapäillä oli parasta! Sillä hän oli niin pitkä, niin näin kaiken mitä edessä tapahtui.



Asukokonaisuuteni oli aika rento, paitsi että ihan turhaan otin jakun mukaan sillä kuolin kuumuuteen.  Vans kengät oli ehdottomasti paras vaihtoehto ikinä!! Pystyin hyppiä ihan hulluna, ilman että jalkoihini alkaisi sattua ja yms.

                   Jakku h&m/ toppi Bikbok/ shortsit h&m/ kengät vans/ aurinkolasit turkista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti