torstai 7. elokuuta 2014

2014 FASHION1. Farkkuhameet
Farkkuhameet ovat tulleet takaisin muotiin, mutta tällä kertaa vyötäröfarkkuhameet. En olisi voinut kuvitella niitten tulevan takaisin muotiin, mutta katsos mitä sattui tapahtumaan...

2. Turkis
Kaiken maailman turkikset ovat jälleen muodissa. Miten tehdä täydellisen asukokonaisuuden turkiksen kanssa: esim. turkis akki ja todella tummanvärinen alaosa.

3.Printtipaidat
Hassua, mutta totta. Paidat joissa on tekstejä ovat muodissa. Itse ajattelen, että aivan kamalaa sillä printtipaidat on enemmänkin lapsille/nuorille mutta pitäähän meidänkin kokeilla tätä IN olevaa tyyliää.
Miten pukeutua printtipaitaan?: Printtipaidan voi laittaa hienon jakun kanssa sekä farkut ja korot päälle! Aivan mainio asukokonaisuus, suosittelen!


            4.Nahka
Nahka tulee aina olemaan muodissa, sen minä ainakin tiedän! Nahka sopii todella hyvin turkiksen kanssa, sillä molemmat kumminkin eläimistä saatuja, sekä muutenkin aivan täydellisen upeat asukokonaisuudet.
Nahkahameen tai joko nahkapaidan voi sekoittaa vaaleeseen väriin esim. nahkapaidan kun sekoittaa pastilliväreisiin, on täydellistä!

                                                                 LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti