lauantai 26. heinäkuuta 2014

What a lovely warm day


Huh, ei yhtään valittamista näistä upeista hellepäivistä. Olemme kaivanneet tämmöisiä kelejä tänne kylmyyteen. Itse vihaan ylikaiken sitä, kun jotkut eivät osaa olla iloisia siitä, että on lämmintä. Heti kun vähänkin hikoilee niin alkaa kauheet valitukset. Miettikääs nyt vähän ennen kun avaatte suunne suomen talvea. Kylmää, valkoista, pimeetä sekä sitä kurjuutta kun joudut odottaa dösää kylmyydessä ja täriset kuin viimeistä päivää.

Tulimme siis jo tämän viikon tiistaina suomeen, ja on oikeasti ollut todella outoa olla täällä taas. On ihana herätä siihen kun aurinko paistaa ja paistaa koko päivän sekä sekin on ihanaa kun saa puhdasta hanavettä kaikkialta. Mutta on toki outoa olla täällä taas sen 11päivän reissun jälkeen. Olen kyllä iloinen, että täällä olen.
                            Paita turkista/ hame tehty itse/ laukku turkista/ kengät h&m/aurinkolasit turkista
Vietin päivän kaupungilla pyörellen perheeni sekä serkkuni kanssa. Serkku siis tuli eilen illalla suomeen lontoosta. Näytimme tätä meidän upeata kaupunkia sekä kävimme kaffella. Tulin kyllä kotia päin sen jälkeen kun olin ollut heidän kanssaan sen nelisen tuntia kaupungilla. En jaksanut siskon lasten kiljuntaa, hah.
Kuvissa esintyy siskon lapset (Rengin ja Rosan). On se kyllä ihanaa olla näiden pikkusten täti.


                                                                        LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti