tiistai 22. heinäkuuta 2014

Vankila


Muutama päivä sitten lähdimme jo vanhempieni kanssa nokka kohti Helsinkiä Istanbulista. Meillä ei ollut suoria lentoja, joten lähdimme aluksi Moskovaan ja sieltä olisi pitänyt lento samana päivänä jatkua Helsinkiin, mutta niin ei tällä kertaa tainnut valitettavasti tapahtua.

Lentomme ei noussut Istanbulista ajallaan, sillä venäjän lentokoneet sekä ehdottomasti muut lentokoneet eivät saa nousta Ukrainan läpi kaiken tämän hetken asioiden takia, no lentomme myöhästyi yli kaksi tuntia. Juoksin hikipäässä lentokoneesta pois kun saavuimme Moskovan lentoasemalle Infolle kertomaan, että tulemme olemaan myöhässä voiko he auttaa meitä, meillä oli tosiaan 15 minuuttia aikaa. No, emme päässeet nousta lentokoneeseen kaikki muuttui helvetiksi.

Meille onneksi annettiin huomiseksi aamuksi uudet liput Helsinkiin ja saimme yöpymis paikan, jostakin heidän hotellista. Aluksi luulimme, että saisimme hyvän hotellin kaiken tämän heidän hässäkän syystä, mutta ei... Meidät tultiin hakemaan isolla yksityisbussilla kahden vartijan kanssa, sillä meillähän ei viisumia todellakaan ollut Moskovaan. Meitä laskettiin samalla tavalla kun olisimme olleet vankilassa, saimme toki iltapalaa ja aamupalaa, mutta emme saanneet liikkua huoneestamme minnekkään. Kerroksessamme oli koko ajan vartija tarkkailemassa, ettemme tekisi mitään, huoneissamme ei ollut edes ikkunoita eikä saatu käväistä edes alakerrassa infotiskillä. Me olimme suoraan sanottuna vankilassa, siltä minusta ainaki tuntui.

Oli todella pelottavaa ja odotin vain, että mentäisiin takaisin suomeen. Vasta nyt aloin tajua kuinka paljon rakastan tätä maata, jossa olen syntynyt ja asunut koko ikäni. Suomi, tätä maata en tule jättämään mistään hinnasta.  No mutta, joskus tuollaiset kyseiset seikkailut, näyttää ja herättää silmäsi. Pitäisi vain kiittää Jumalaa ja niin minä nytten aijon tehdäkkin, Kiitos jumala.

                                                                     LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti