torstai 10. heinäkuuta 2014

First day at IstanbulHuh, saavuimme Turkkiin klo 02.00 aamulla. Oli aivan hemmetin rankkaa, sillä piti etsiä hotelli onneksi iskä osaa puhua turkkia, niin kaikki suju semi hyvin. Olimme joskus kolmelta hotellilla. Tykkään tästä aluesta ihan sikana, sillä 4minuutin kävelymatkalla on kauppoja ja se alue on täynnä turisteja eli ei todellakaan ole yksinäinen olo järjestelmäkamera kaulassa ja aurinkolasit päässä.

Heräsimme tosiaan jo 10 aamulla ja ollaan hotellissa chillailtu aamu käväisemällä suihkussa jne. Joskus kahden maissa mentiin kiertelee ja ollaan oltu nyt koko ajan liikenteessä. Tulimme juuri hotellille, niin päätinpä kertoa teille minun ensinmäisestä päivästä.
   
          Mekko h&m/ Kengät H&m/ Aurinkolasit Turkista / Laukku kirpputorilta
Kaikki hedelmät ja vihannekset ovat niin halpoja täälllä! Ihan kuin olisin hedelmäparatiisissa, ja kaikilla kaduilla löytyy halpoja mansikoita ja muita hyviä herkkuja. Upeaa! Voisin kuvitella asuvani täällä, kunhan osaisin Turkkia puhua. 


Huomenna matka jatkuu kohti suurempia seikkailuja, mutta tällä kertaa vanhempien kanssa. :) Saa nähdä minne ollaan menossa, mutta iskän mukaan jonnekki kauas täältä meijän hotelli alueelta. Postaileminen tulee siis jatkumaan, sillä aijon postailla minun jokaisista päivistä.
                                                             LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti