torstai 1. toukokuuta 2014

VAPPU

Oikein ihanaa vappua kaikille! 

En ole yleensä vappua pahemmin vietellyt, sillä venailen vain sitä kun saan lakin ylpeänä päähäni ja sillon syystä menen juhlimaan! Mutta tämä vappu oli poikkeuksellinen. Vietin hyvässä seurassa ja kiitos siitä teille kaikille, jotka päivästäni tekivät uskomattoman!

Toki olin keskiviikkona koulussa, mutta en kumminkaan ollut opiskelemassa. Tutorin-jäsenenä pidettiin koulussa "vappubileet", oli ihan jees meininki sillä saatiin väkeä käväisemään siellä sekä tutustuin jopa moneen koululaiseeni, joita en ole aiemmin edes nähnyt, heh. Sieltä melkeen suoraan menin Rasilaiselle valmistautuu ystävien kanssa ja aloteltiin päivä käyntiin sitten heillä. Sieltä sit melkeen heti kaivopuistoon, monien kiljuvien teinejen keskelle. Sain opetuksen, että ensi vappuna en todellakaa ole kaivopuistoon menossa. Siis joka vuosi meininki pahenee siellä. En toki ole täällä valittamassa, sillä oli minulla kumminki hauskaa, mutta vika kerta kun sinne menen juhlimaan vappua. :)

Tämä päivä meni perheen ja sukulaisten kanssa. Sillä meillä on tapana viettää n. kerran kuukaudessa "illallinen". Oltiin tällä kertaa siskollani syömässä ja juoruilemassa.
                                                                               LOVE TS

2 kommenttia: