torstai 1. toukokuuta 2014

Make your own clothes


Oltiin luokkalaisten kanssa 24.4.2014 vaatevallankumous tapahtumassa. Jossa päästiin tutustumaan Mirjami Malleus Lemettimeen, ihan huikee naikkonen! Rakastuin hänen mallistoon, ja ajatukseen , että vaatteet voi tehdä vanhasta kankaasta ja muodostaa siitä ihan upouusi. www.remake.fi sivulta löytyy hänen mallistoja , joita voit ihan itse kotoisalla tehdä, jos omistat kotiompelukoneen.

He olivat saaneet esim. Hesburgerilta vanhoja paitoija, joita he eivät enään työpaikassa käyttäneet. Niistä me sitten tehtiin upouusia vaatteita esim. mekkoja, hameita, paitoja ja haarameita. Itse muutaman ystäväni kanssa tartuttiin tekemään hamea. Pakko myöntää, että viiden kappaleen M-kokoa paitaa ei ollut helppoa käsitellä. Meidän piti repiä paidat auki, ja asatella ne oikein, jotta hame näyttäisi- ja asettuisi päällemme hyvin.

Lopputulos on kuitenkin upea! Tein hameen kotona loppuun, sillä siellä ei ollut niin hyviä ompelukoneita käytössä. Käytin kyllä saumurita. Saumuroin kaikki kappaleet, ja ompelin ne kiinni toisiinsa sitten kotona.

Lopputulos:


Tuolta kangas näyttää sisältä, mutta onneksi ei näy läpi. Sillä tämä neulos on kivan paksu.

Oon ihan ihastunut tähän hameeseen! Aluksi tää oli ihan kamalan leveä, että upposin oikein... Mutta sitten kavensin ja tein kivan pitkän halkion, jotta näkyisi edes pikkaisen paljasta pintaa. Suosittelen, että menette sinne remaken nettisivuille, jos olette kiinostuneita hameesta. Sieltä löytyy ohjeet ja kaavat.

                                                                                               LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti