torstai 29. toukokuuta 2014

Kesäloma(ko)

  Niin kuin otsikkoni suoraan sanoo, kesäloma(ko)? En tiedä olenko ainoa, jolla on sellainen fiilis, että tämä kesäloma tulee olee tosi pikainen ja varmaanki jännäki. Sillä ensinmäistä kertaa joudun kesälomalla herätä 8 aamulla, sillä pääsin päiväkoti Kurkiin kuukaudeksi töihin. Työt alkaa heti 2.6, eli oikein ihanaa kesälomaa ainakin minulle, hah. En toki ole täällä valittamassa, sillä onhan minulla tässä vähän päälle kuukauden ollu vauvakuume, niin pääsen ainaki niitä 1-3 vuotiaita pikkusia hoitamaan ja ottaa kaikki irti.
Parasta tässä kesälomassa tulee kyllä olee se kun tietää, että tämän loman on antsainnut oikein hyvillä arvosanoilla! Iltalukiosta pääsin Äidinkielen- sekä Yhteiskuntaopin kursseista läpi oikein hyvillä numeroilla, sillä Yhteiskuntaopista sain 10 kurssin arvosanaksi ja Äidinkielestä 8 ja muutenki ammattiopistossa on mennyt pirun hyvin.

PS. Anteeksi kuvien huono laatu, sillä kuvia on nyt lähiaikoina otettu vain puhelimella.


Viime viikko on mennyt vaan ystävien kanssa olemiseen, sillä ollut ihanat säät! Kuulema ensi viikolla pitäisi olla yhtä hyvät kelit, onneksi. Mutta siis puistoissa oltu illat ja viikonloppu vietetty ystävien bailuissa.


Niin kuin kuvista huomaakin, kyllä tämä naikkonen on brunaa saanut pintaan. Iha sika huikee fiilis, sillä ei meikkiä tarvitse enään laittaa ja aamutkin on menny paremmin, kun ei niin aikasin tarvitse herätä. Kesällä parasta on se kun väriä saa pintaan, niin näyttää kaunimmalta ja hiukset kasvaa. Huomenna siis ystävien kanssa juhlimaan heidän päättäreitä ja illalla sitten saunomaan tytsijen kanssa, täydellistä! Vaikka olenkin ulkomaalainen, niin rakastan saunomista ja sen jälkeistä fiilistä, kun on ihanan raikas olo. Launtaina käväisen koulun kevätjuhlissa ja sen jälkeen viettämään yhden läheisen ystävän yo-juhlia ja sitten kaupungille piknikille, jos säät sallii.
                        

                                                                         LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti