torstai 10. huhtikuuta 2014

Sunny day


Aurinkoiset aamut tuovat iloa päivään.
Nykyään on paljon helpompaa herätä kouluun, kun aurinko paistaa. Jätän yöllä sälekaihtimet juuri siksi auki, jotta aamulla paistaisi huoneeseeni aurinko. Uskon, että olette kaikki samaa mieltä kanssani siitä että aurinkoiset aamut ovat täydellisiä! Voisipa nämä kaksi vikaa kuukautta kiiruhtaa nopeammin, jotta kesälomaa päästäisiin jo viettämään.
 Tytsit jäi meille yöksi ja mun ikioma kokkaaja Tuuli Rasilainen teki meille herkullista safkaa. Oli kyllä aika kiireinen päivä, kun kävi vaikka mitä. Joten ei yhtään ihme, että olen niin väsynyt, jopa aamulla menin muutaman tunnin myöhässä kouluun. 


hyvät säät antaa voimaa pukeutua jopa kouluun paremmin. :) Vaikka tuuleekin kamalasti, niin silti voi pukeuta vähemmin jne. Onneksi pian vielä lämpimämmät säät, niin saa pukeutua mekkoihin ja muihin kaiken maailman ihaniin hellevaatteisiin. 
Vielä muutama lehti pitää selata pukeutumisesta ja farkuista, niin pääsen lepäämään sänkyyn. Aivan kamalan kiireistä! Ensi viikolla alkaa jopa iltalukio. Aijon siis suorittaa iltalukiossa YH 2 ja ÄI 2 , sillä tahon päästä lukiosta nopsaa eroon.
Itse asiassa ensi viikosta lähtien minulla ei tule olemaan aikaan mihinkään. Pääsen ammatikoulusta viimeistään klo 16.00, ja iltalukiossa tunnit alkaa 18.45. Kerkeen just käydä kotona syömässä ja sitten suoraan lukion penkeille opiskelemaan. Onneksi ystäväni Olga osallistuu Äidinkielen tunneille kanssani, niin ei tule olemaan niin yksinäinen olo.                                                                                                  LOVE TS

4 kommenttia:

 1. Missä koulussa aijot käydä suorittaa sitten yh ja äikän ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoritan äidinkielen itäkeskuksen lukiossa ja yh mäkelärinteen lukiossa. :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaa ihan sikana miltä teidän kämppä näyttää. Asut tietääkseni vielä vanhemmilla?
  Olisi tosi jännää nähdä miltä noin kauniin naisen perheen talo näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, asun yhä vanhempieni kanssa. Sillä olenhan vielä valitettavasti alaikäinen napero. :D Hah, mutta toki voin joskus ottaa kuvia kämpästä, ja julkaista tänne . :) Katsotaan missä vaiheessa voisin.

   Poista