sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Sunnuntai


Oikein hyvää pääsiäistä kaikille niille, jotka sitä viettää!

Itse en pääsiäistä vietä, mutta nämä kolmen päivän lomat ovat tulleet tarpeen. Ja todellakin kun asun silti kristityttejen keskellä ja heidän maassaan, niin kunniotan kaikkia heidän juhlijaan ja yms. Muutenkin aivan ihanaa herätä aamuisin auringonpaisteeseen, eikä siihen, että hemmetin herätyskello herättää kouluun. Nyt lähiaikoina on tuntunut siltä, kun kesä olisi tullut Suomeen. Säät on ollut ihanan lämpöisiä ja tänään pääsin sitten laittaa maximekon vihdoin päälle.

Käväistiin tytsijen kanssa rastilan rannalla laiturilla istuskelemassa, kun kaupatki on kiinni. Onneksi ABC pelasti päivämme, ja käväistiin sieltä sitten ostamassa herkkuja päivään.


Oli kyllä aivan ihanan näköistä maisemaa! Ei ollut liiaan kuuma, eikä ollut liian kylmäkään. Nämä säät ovat plussaa kaikenpuolin, sillä vaikka tuuleekin, niin aurinko lämmittää jonkun verran. Tähän aikaan vuodesta on täydellistä mennä biknikille. Valitettavasti tulee kyllä harvoin käytyä, sillä mun ystävät eivät ole biknik ihmisiä. Olen ehkä liian romanttinen ihminen. :)
Tyttöjen kanssa tehtiin diili, että jokainen laittaa maximekot päälle. Hah, seurasin sääntöä, mutta panin kuitenkin Converset päälle. En pysty pukeutua liian tyttömäisesti. Maximekko+ balleriinat olisi ollut aivan liikaa minulle.  

LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti