lauantai 19. huhtikuuta 2014

Summer 2014

Joka kesä tuo erilaista muotia kehiin. Yleensä on kyllä ollut hellät ja pastellivärit muodissa, ja niinhän tulevatkin olemaan varmaan joka kesä. Sillä en pystyisi kuvitella, että tummat värit, olisivat in. Sillä eihän voi edes liikkua rauhassa esim. mustassa paidassa, koska kuolet kuumuuteen. On tullut kokeiltua. :)

Aloitetaan puhuminen kukka- ja afrikkalaisista kankaista. Olen havainnut, että tänä kesänä ne tulevat olemaan in. Todellakin in. Sillä no kukka kankaat ovat olleet melkein joka kesä, koska ne ovat ihania ja värikkäitä. Tuovat hellyyttä ja kesää kehiin.
Itse ajattelin ommella ja suunnitella afrikkalaisesta kankaasta housut sekä jonkun kivan tiukan hameen. Saa nähdä mitä tulee ommeltua. Otan sitten toki niistä kuvia, ja voisin kertoa vähän lisää sitten ensi kerralla.
 Jos sinua auttaa hallitsemaan IN olevia vaatteita, kattomalla väri- /vaatetaulukkoa, niin tuossa sinulle hyvä kuva. Pysyn ainakin itse hereillä ja kiinnostuneena muodista, kattomalla noita taulukoita. :)Entä miltä naisten bikinit tulevat näyttämään tänä kesänä?

Tosiaan kesällä naiset pääsevät näyttämään heidän seksikkäitä ja hyvän kuntosia kroppia, joita ovat sitten kylmyyden keskellä tehostaneet käymällä salilla. (Useat) naiset siis, eihän kaikki kuitenkaan. Monia naisia ei edes kiinnosta,miltä kroppa näyttää. Tekosyinä ovat aina, "minulla on kolme lasta ja mies. Ei minulla ole laihuttamiseen aikaa, tai ketä varten edes yrittäisin laihduttaa?" Yep. Naiset ovat laiskoja ja tyhmiä, sanon minä vaikka yksi heistä kuitenkin olen.
 Mutta en voisi koskaan unohtaa näyttää hyvältä, vain siksi, että omistaisin lapsia ja miehen. Ainahan pitää ja täytyy tehdä tilaa oman elämän ja kunnon parantamiseen.Niin kuin kuvista huomaakin, että bikinejä tulee olemaan vaikka kuinka paljon eri mallisia. Mutta en osaa sanoa, että tuleeko suomeen kumminkaan näin paljon erilaisia myyntiin. Toivottavasti tulee. Sillä en ainakaan tahdo olla massassa, ja että jokaisella tytsillä kanssani rannalla, olisi yllään samanlaiset bikinit. Aika noloa, sanon minä. Pitäisi varmaankin käväistä ulkomailla ostamassa jotkut tosi kivat bikinit. Jotta olisin edes 99% varma, ettei kellään muulla ole.

                                                                              LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti