perjantai 11. huhtikuuta 2014

CLASSYMiten pukeutua naisellisesti, mutta silti näyttää hyvin klassiselta sekä tyylikkäältä?
Jos haluaa näyttää naiselliselta, niin pitäisikö pukeutua koko ajan mekkoihin, hameisiin sekä pitäisikö olla todella paljon koruja? Hmm.. jokainen voi toki olla eri mieltä kanssani, mutta kerron nytten ainaki oman mielipiteeni.


Minusta naisellisen kuvan saa heti kun laittaa korot, kellon sekä hienon  käsilaukun. Ei tarvitse aina pukeutua mekkoihin sekä hameisiin, jos tahtoo näyttää naiselliselta. Voit pukeutua farkkuihin ja nahkatakkiin, niin näytät siltikin naiselliselta. Kunhan hiukset on hyvin, korot päällä sekä täydellinen iso/pieni käsilaukku.
Löysin jälleen kerran www.pinterest.com  nettisivustolta aivan täydellisiä asukuvia! Suosittelen teille kaikille, jotka ovat muodista kiinnostuneita,niin kirjautuisitte ohjelmaan. Kirjautuminen on todella helppoa! Voit kirjautua facebookin käyttätunnuksen avulla tai sitten teet tilin sähköpostiosoitteellasi. Tilin tekemiseen menee kuulema vain minuutin, joten hopihopi ja kokeilemaan! :)Farkut + korkokengät sopivat hoikemmille ja ei muodokkaille naisille. Mutta muodokkaille naisille sopii mekot ja hameet, sillä sitten heidän seksikkäät muodot tulevat esille.


Mitä värikkäämmän jakun panet päälle, sitä tyylikkäämmän se tekee asusta. Kääntää jopa katseet, hyvällä tavalla.
                      Korkokengät, joista ei näy varpaat ,ovat ehdottomasti kaikista seksikkäimmät korkokengät!
                                                                         LOVE TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti