lauantai 22. maaliskuuta 2014

ENJOY the life, they said.Ensinnäkin suuret pahoittelut siitä kun en ole kerinnyt tulla päivittelemään mitään uutta päivistäni yms. Mutta minulla tällä kertaa löytyy syitä siihen (juuri niin monikossa) sillä tämän muutaman viikon aikana on käynyt vaikka mitä…

Ylhäällä olevassa kuvassa esiintyy veljeni Aladdin. Hän meni n. 6kk sitten Australiaan lomailemaan. Yksi läheisimmistäni veljistäni. Ja yleensä olemme jutelleet joka pv, mutta en ollut saanut häneen  yhteyttä ja olin hyvin huolissani. Onneksi sain häneltä 4 päivää sitten viestin, että hän oli mennyt kaupunkiin jossa ei Internet toiminut. No, siinä meni yks harmi pois,onneksi!

Sitten topsahti hyvä- ja huono uutinen, että vanhempani menevät lomailemaan kolmeksi viikoksi ulkomaille. No onhan se todella ihanaa, että sisterin kanssa asutaan yhdessä isossa kämpässä, kun veliki on intissä, mutta huono puoli tässä on se, että joudun itse kokkaa ja pitää huolta kämpästä. Eli siis koulusta suoraan kotiin… ja kaiken lisäksi he menivät nyt ihan huonoon aikaan ulkomaille. Juuri kun minulla alkaa lukion koeviikko, niin he lähtivät. Eli en siis voi edes nauttia tästä "kämppä tyhjänä" asiasta. Juhlat sivuun, ja kirjat esille.

Ja no sitten sekin huoli sivuun, ja huolehtimaan siskon lapsista. Vanhin siskoni on tällä hetkellä raskaana, ja jouduinki mennä vahtimaan hänen lapsistaan. Heh. Onhan se todella ihanaa, sillä rakastan heitä. Mutta juuri kun koeviikkoki lähestyy, niin kamalasti tekemistä. Onneksi keksin jtn niin jännää, että aloin meikkaa heidät ja puin he söpöihin vaatteisiin ja napsin aivan ihania kuvia heistä.

Nyt tässä viikon aikana olen lukenut ihan hiki hatussa. Sillä jossen lue paljon kokeisiin, saan kamalan huonoja numeroita. Opin vain kirjottamalla ja lukemalla , eli siinä menee kamalasti aikaa jotta oppisin.
Jätin kyllä kirjat eilen ilomielin sivuun ja lähdin pitkästä aikaa viettää iltaa ystävien kanssa. Thank God. En olisi kestänyt perjantai iltaa/yötä olla yksin tyhjässä kämpässä.

 
   


"Täti anna sun tyylikkäät aurinkolasit lainaksi, jotta näyttäisin sulta." Sanoi 5-vuotias Rosan.


                                                                        Love TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti