perjantai 7. helmikuuta 2014

B-day prinsessa


Kyseisessä kuvassa oleva "prinsessa" Auin, on yksi läheisimmistä ystävistäni. Hänellä oli eilen 7.2.14 syntymäpäivät. Tuli vietettyä huippu ilta tytsyjen kanssa. Käväistiin Amarillossa syömässä, tuon jälkeen pyörimässä kaupoissa sekä jälkkärille Helsingin Starbucksiin. 


Niin kuin yleensä teemmekin kaveriporukoissani, että yllätämme synttärisankarin parhaimmalla tavalla. Tällä kerralla ostettiin paljon suklaata, uusi kaapin avain (jonka hän on hävittänyt) sekä kasa ihania valkoisia ruusuja. Laitoimme nuo kaikki tavarat hänen kaappiinsa, ja yllätimme hänet avaamalla kaapin oven. Oli ehkä maailman paras yllätys ikinä! Tuli kuvattua videollakin.
Kaisaniemen Amarillossa söimme masumme täyteen ja joimme ison lasillisen limua. Suosittelen paikkaa kamalasti! Jos haluutte semi hienoon ja rauhalliseen paikkaan, niin suuntakaas sinne vain.Menimme sitten loppu vaiheessa ottelemassa muutamia kuvia. (Onhan se varmaan kivaa, että joskus näkisitte naamaniki näissä kuvissa.) Olen nytten lähipäivinä ottanut enimmäkseen ruuista ja muista jutuista kuvia. Haha.


Oikein ihanaa öitä toivottaa Talan! Ja toivon mukaan teilläkin on ollut todella ihana päivä!

Love TS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti