keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014

Ensimmäinen postaus tänä vuonna.
Oikein ihanaa ja maailman parasta uutta vuotta teille kaikille lukijoilleni! Vietin maailman parhaan uudenvuoden minun kaikkien läheisempien ystävieni kanssa. Paitsi valitettavasti yksi Yara puuttui illasta, paras lapsuudenystäväni. Näen hänet onneksi 3.1, koska menemme risteilylle Tallinnaan.

Minulla ei ole tapana tehdä uudenvuoden lupausta, koska ne ovat minusta ihan hassuja, eikä ne koskaan toteudu. Mutta tein kuitenkin tänä vuonna uudenvuoden lupauksen. Itse asiassa kaksi sellasta, haha. Mutta en ole paljastamassa niitä, kunnes ne ovat toteutuneet. Voin kuitenkin antaa vinkiksi, ettei ne todellakaan liity urheiluun tai kouluun.

  Olimme aluksi Ystävälläni Tuulilla viettämässä tyttöjen kesken hauskaa iltaa. Sitten joskus n. 20-21 maissa mentiin kaupungille päin näkemään loputki ystävät.00.00 suunitelmissa oli että olisimme tuomionkirkolla. Ja niin teimmekin! Sain uv.-pusuja maailman parhaimilta tytseiltä, ja haleja tuli ihan random jätkiltä joihin tutustuttiin kaupungilla. Toivottavasti teillä kaikilla oli yhtä ihana uusivuosi niin kuin minulla. Toivon kaikkea parasta teille kaikille.

Love TS

2 kommenttia: